Magic Mouse Keeps Losing Connection

Discussion in 'Mac Accessories' started by ucfgrad93, Jan 27, 2011.

  1. ucfgrad93 macrumors P6

    ucfgrad93

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Colorado
    #1
    I'm using a magic mouse with my iMac. It keeps loosing the connection. It just stops responding to movements or button clicks. Many times a message appears on my iMac screen saying Connection Lost. Any ideas on why this is happening? This happens several times a day and it is really annoying when I'm in the middle of playing Plants vs. Zombies.:mad:
     
  2. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
  3. ucfgrad93 thread starter macrumors P6

    ucfgrad93

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Colorado
    #3
    I checked the battery using the system preferences and it says it is at 60%
     
  4. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #4
    You could change the battery to be 100% sure that's not the problem.

    Do you have any other bluetooth devices that might be crossing signals? It's not supposed to be a problem but it's worth consideration.

    If all else fails, try trading mice with another Mac to see if the problem happens on the other computer too.

    I hope it's not the obvious explanation: Murphy's Law! :eek:
     
  5. Sapphire08 macrumors member

    Sapphire08

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Location:
    England UK
    #5
  6. crinop macrumors newbie

    Joined:
    Mar 16, 2013
    #6
    This worked perfectly.

    The ole "folded post-it note between the batteries" trick worked great. Thanks for sharing.
     

Share This Page