MagSafe Airline Adapter

Discussion in 'Mac Accessories' started by zoran, Oct 23, 2009.

  1. zoran macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #1
    Does it work in all arlines? I was traveling with Thai and i dont think i saw a power input line for it!
     
  2. gotzero macrumors 68040

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Location:
    Mid-Atlantic, US
    #2
    You have to be on a plane that has power ports. This usually varies by the plane, not the airline.
     
  3. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #3
    So how can i known when traveling if the plane will have power ports or not?
     
  4. thegoldenmackid macrumors 604

    thegoldenmackid

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Location:
    dallas, texas
    #4
    http://www.seatguru.com/
     
  5. monkeybear macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    #5
    Seatguru is pretty good - the seats usually vary by airline. The ones cutting budgets will purchase and install the cheaper seats! If you've ever flown any of the smaller carriers especially in non western nations you will know!

    Why not just get a battery pack:

    http://www.hypershop.com/-MacBook-External-Battery-s/91.htm?Click=2?gclid=CKWynqe11J0CFSReagodv3zLsA

    Sort of spendy but it can charge your iphone too!
     
  6. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
  7. thegoldenmackid macrumors 604

    thegoldenmackid

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Location:
    dallas, texas
    #7
  8. zoran thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 30, 2005
    #8
    how many times?

    How many times can it charge fully the POWERBOOK? Does it say that anywhere?
     

Share This Page