Mail.app reset itself this morning.

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by fowler., Feb 28, 2011.

  1. fowler. macrumors 6502a

    fowler.

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Location:
    Pasadena
    #1
    I tried waking my computer this morning, but got nothing. Did a hard restart and now none of my IMAP accounts are loading. Check the preferences, and not a word about any of those accounts.

    Before I add them again, I wanted to see if anyone has had this problem before.
     
  2. BrianBaughn macrumors 603

    BrianBaughn

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Location:
    Baltimore, Maryland
    #2
    Are you logged in under the same user account?
     
  3. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #3
    Just so we all understand, Mail launches but you don't see any of your accounts listed on the left or in Mail preferences?
     
  4. fowler. thread starter macrumors 6502a

    fowler.

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Location:
    Pasadena
    #4
    Yes.

    And yeah, Mail.app works fine besides the fact that all my Imap accounts are gone.
     
  5. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #5
    Any chance you're running Time Machine? If so, try restoring ~/Library/Preferences/com.apple.mail.plist to sometime from yesterday evening or earlier. This should restore the account configurations and settings without you having to set it all up again.
     
  6. fowler. thread starter macrumors 6502a

    fowler.

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Location:
    Pasadena
    #6
    I am. I just re-added the accounts and everything seems to be okay. Thankfully they were all IMAP, so nothing was lost.

    But I might experiment with Time Machine and see what happens.
     

Share This Page