Mail app won't open links.

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Spikeywan, Mar 24, 2013.

  1. Spikeywan macrumors 6502

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #1
    When I click on links in emails in the Mail app, I get:

    Error
    No associated application could be found.

    If I click on the down arrow next to a link, the quick view thing works, but at the top, the button says "Open with WebKit (144934)". When I click on this, nothing happens.

    I'm reasonably sure that it's because of me installing and removing WebKit.

    I installed it a while back to cure the scroll stutter. Then apple released the latest update, which fixed Safari, so I uninstalled WebKit. Well, I say uninstalled, but all I did was move it into the Trash.

    What do I need to do to ensure that WebKit is fully uninstalled, and how do I get the links in my emails to fire off Safari?

    Thanks.
     
  2. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #2
    Open Safari and hit command-comma to open Preferences, then set Safari as the default browser in the dropdown at the top.

    [​IMG]
     
  3. Spikeywan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #3
    Perfect! Thankyouverymuch! :D

    I notice that there are several versions of WebKit in there to choose from. Do I need to do anything more than drag the WebKit app to the Trash to fully uninstall it?
     
  4. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #4
    That's all you need to do.
     

Share This Page