Mail app

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by Badrottie, Nov 21, 2015.

  1. Badrottie Suspended

    Badrottie

    Joined:
    May 8, 2011
    Location:
    Los Angeles
    #1
    Search thread is confusing me so I am going to post this. I have a problem with El Capitan Mail app. When I delete many messages, Mail crashed. I reopen it again and start over deleting it crashed again. I don't know if everyone have any problem with Mail app?

    Thank you
     
  2. Rodan52 macrumors regular

    Rodan52

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Location:
    Melbourne, Australia and Bali, Indonesia
    #2
    Not meaning to be trite but I have had nothing but problems with Mail over the years which is why I abandoned it completely back in Mavericks and started using AirMail. See here; http://airmailapp.com
    I have never had a problem with this app running 6 email accounts 5 IMAP and 1 POP from gmail, ymail, hotmail and iCloud. Now if I could just convince my wife to change over I would save a lot of time fixing hers. :)
     
  3. AlliFlowers Contributor

    AlliFlowers

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Location:
    L.A. (Lower Alabama)
    #3
    Likewise. Mail was crashing constantly, not getting mail, not deleting mail, not even connecting to mail servers. I finally had enough and went back to Outlook, which is performing flawlessly.
     
  4. BrianBaughn macrumors 601

    BrianBaughn

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Location:
    Baltimore, Maryland
    #4
    Well, if you can't be talked into switching and would like to use Mail and have it work the way it's supposed to, like it does for a lot of people, then you probably need to post a few more details.

    What OS version you're on, who's hosting your email and what type of account it is are good for a start.
     
  5. chillg8r macrumors regular

    chillg8r

    Joined:
    Apr 16, 2015
    Location:
    Durham,NC
    #5
    I too have had several problems since upgrading my OS to 10.11.1 on my Macbook Air Mid 2012. It freezes at least twice a day, usually when I am adding an attachment. It also will pull email but while the header will show the email will be blank. I have to simply reboot mail and everything is fine. The problem is that I am rebooting mail at least 5 or 6 times per day. I have two gmail accounts and one outlook account (live).

    Thoughts anyone?
     

Share This Page