Mail Hangups

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by owleyes, Apr 9, 2015.

  1. owleyes macrumors newbie

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Location:
    Pennsylvania
    #1
    I installed 10.10.3 last nght, and today I've had my Mail app hang up twice, requiring a force-quit.

    Anybody else?

    - Steve
     
  2. desertman macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    Arizona, USA
    #2
    Fits to my experience. See my thread "Empty Dock icons after updating to OS X 10.10.3".
     
  3. owleyes thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Location:
    Pennsylvania
    #3
    Still Hanging

    My mail app is still not working properly. More frequently now, about 1 in 3 times I launch the app, it doesn't fully load and requires a force quit. This started after installing OS X 10.10.

    I was looking to see if there's a preferences file I can discard, but can't seem to find one in the library. Is that what I should be doing, or do I need to reinstall the Mail app?
     
  4. jbarley macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #4
    Just on the off chance, you could try the "Rebuild" command from the Mail menu under "Mailbox"
     
  5. Keukasmallie macrumors regular

    Keukasmallie

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Location:
    WNY
    #5
    Mail loads OK for me, but it hangs up for a second when changing from one email to another. Prior to the latest Yosemite update all was well w/ mail.
     
  6. owleyes thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Location:
    Pennsylvania
    #6
    I rebuilt the mailbox yesterday, and it seemed better. But no, it's back to its old tricks.
     
  7. ron7624 Contributor

    ron7624

    Joined:
    Oct 14, 2011
    Location:
    Houston, Texas area
    #7
    I'm having problems with the mail app in 10.10 as well. The iOS devices I have all have a great mail app that works flawlessly with the different mail services. I use 4 different providers. OS X otoh does not work with a couple giving me password errors when they are correct. I have finally given up on trying to use it and use Chrome to read old mail on the services that won't sync but that I need when using a Mac.
    I've just started using OS X on 2 different machines. Same problems on both. I don't know if there is a question in here, I'm just a bit peeved that the mail app in Yosemite isn't as easy to use as it is in iOS.
     

Share This Page