Mail haz no push?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by jnl1211, Jul 5, 2011.

  1. jnl1211 macrumors 6502

    jnl1211

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Location:
    NWIndiana
    #1
    So, I use att.net email. Yahoo based, pushes on phone, used to push on Slow Leopard. Since using 10.7GM it doesn't. I dont recall if it did or not on Beta 4 cause I didn't use it more than a day before GM was released. Anyone else have an issue with Mail pushing??
     
  2. jnl1211 thread starter macrumors 6502

    jnl1211

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Location:
    NWIndiana
    #2
    So out of 121 views, nobody uses email?

    Guess I wasn't specific, not att.net specifically, mail in general. Email pushes fine to phone, so I'm pretty sure is the Lion Mail app....
     
  3. ovrlrd macrumors 65816

    ovrlrd

    Joined:
    Aug 29, 2009
    #3
    Are you sure you have it setup to use the IMAP server in Mail.app?

    PUSH (IDLE) has been working fine for me with MobileMe and Gmail.
     
  4. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    The mail app is only Exchange based, POP or IMAP.
     
  5. HelveticaNeue macrumors 6502a

    HelveticaNeue

    Joined:
    Apr 24, 2010
    #5
    I don't recall ever seeing the word Push in Mail. Why not just use IMAP and leave Mail app open in the background, it will check for mail once every minute?
     
  6. jmmo20 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 15, 2006
    #6
    can you use gmail's exchange servers to get push?
     
  7. jnl1211 thread starter macrumors 6502

    jnl1211

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Location:
    NWIndiana
    #7
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8J2 Safari/6533.18.5)

    When I click to get new mail it works. Just doesn't check automatically like it used to. Sorry if "push" was misleading but it doesn't even "fetch" every 5 minutes like I have it set to do
     

Share This Page