Mail issues.

Discussion in 'iPad' started by onthecouchagain, Mar 17, 2012.

  1. onthecouchagain macrumors 604

    onthecouchagain

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #1
    I did some searching but can't find an answer. How come mail doesn't show all my gmail? I have it set up as a push exchange mail and to display as many as 100 but will only show a few. Anybody have this issue too? Is there a fix?

    Thanks
     
  2. Bobby.e macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Location:
    Kansas
    #2
    In the settings on the actual account do you have it to only so many days?
     
  3. onthecouchagain, Mar 17, 2012
    Last edited: Mar 17, 2012

    onthecouchagain thread starter macrumors 604

    onthecouchagain

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #3

    Yes, I have that maxed out at 1 Month.

    It has problems showing all my starred mail and labels. I have them all checked in the setting to push.

    I'm lost.
     
  4. Bobby.e macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Location:
    Kansas
    #4
    Idk then. Mine works fine. I only have my inbox pushing though
     
  5. onthecouchagain thread starter macrumors 604

    onthecouchagain

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #5
    Thanks for your help.

    Can anyone else chime in?
     
  6. Bobby.e macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Location:
    Kansas
  7. onthecouchagain thread starter macrumors 604

    onthecouchagain

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #7
    Yeah gmail app is pretty good except it'd be great if I can keep my multiple emails consolidated in the default mail app. Not sure why it's not working.

    I've tried resigning into accounts and everything...
     
  8. Bobby.e macrumors 6502

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Location:
    Kansas
    #8
    Can you post a picture of your gmail settings page?
     
  9. nikhsub1 macrumors 68010

    nikhsub1

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    mmmm... jessica.'s beer...
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9B179 Safari/7534.48.3)

    Don't set it up as push... Fetch works much better for some reason.
     

Share This Page