Mail

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by steveing64, Jun 9, 2015.

  1. steveing64 macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2009
    Location:
    Stoke on Trent
    #1
    I have just noticed that i cannot send email using any of my alias sure i could before have checked the preferences but they greyed out
     
  2. SG- macrumors regular

    SG-

    Joined:
    Jun 8, 2015
    #2
    it seems to work for my IMAP accounts, I see all my addresses in the drop-down box when sending an e-mail and I can select them all.
     
  3. phpmaven macrumors 68040

    phpmaven

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Location:
    San Clemente, CA USA
    #3
    I was using the trick of editing the account.plist file to add email aliases, and that does not work anymore with El Capitan.
     
  4. SG- macrumors regular

    SG-

    Joined:
    Jun 8, 2015
    #4
    are you unable to simply add a comma and your e-mail address/alias after the primary e-mail address in account settings? that's how I do it for IMAP.
     
  5. notatwork macrumors newbie

    Joined:
    Nov 4, 2009
    #5
    Any update on this? My former aliases disappeared completely (not even greyed out). :-(
     
  6. notatwork macrumors newbie

    Joined:
    Nov 4, 2009
    #6
    Thanks SG-, I don't know why I lost them with the El C update, but adding them back in with commas has them working again for me.
     
  7. phpmaven macrumors 68040

    phpmaven

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Location:
    San Clemente, CA USA
    #7
    Yes, that works. The problem with that is you can't have different send from names. It uses the name on the account with every email address.
     
  8. patschwarz macrumors newbie

    patschwarz

    Joined:
    Aug 29, 2014
    Location:
    Melbourne
    #8
    Mail is SO BUGGY it lags your computer and you have the updated colourful spinning wheel of death! But I've been able to connect my iCloud but not my Gmail emails.
     
  9. steveing64 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2009
    Location:
    Stoke on Trent
    #9
    Glad to see alias is back working in mail now :)
     
  10. aviatrix macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2015
    #10

    How were you able to save it? I have the same problem. Aliases disappeared. When I try to edit them, no problem to enter the info but as soon as the Cancel/Save button screen appears the whole thing freezes. Does the exact same thing when I try to add them with commas in IMAP. As soon as Cancel/Save appears it's frozen and I have to force quit. Any ideas??
     
  11. Slix macrumors 6502a

    Slix

    Joined:
    Mar 24, 2010
    #11
    Is there a fix yet for this? I'm having the same issue too. I can't add my aliases back, nor send from them. I can, however, receive emails at those aliases. :/
     

Share This Page