mailbox not downloading images in e-mails

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Rossatron, May 21, 2013.

  1. Rossatron macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Location:
    in a ziplock bag inside a car's trunk
    #1
    hey,

    when i get e-mails, images that are included in the e-mail's body do not appear. i can see a grey-ish frame where they should be, and a question mark in the middle.
     
  2. rmw49 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 10, 2011
    #2
    Is there not a "Load images" icon at the top right of the message which you can click on?
     
  3. MacGizmo macrumors 6502a

    MacGizmo

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Location:
    Arizona
    #3
    You most likely have image display turned off in the Mail preferences by default. As already mentioned, you can click the button in the top right to turn them on with each individual email if you don't want to change the preferences.

    The other possibility (which is impossible for me to guess without knowing exactly how the email is being sent) is that the email itself is nothing more than an HTML page being sent via email and the images actually live on a server. If this is the case, it's possible that the images have been removed or the path has changed on the server.
     
  4. Rossatron thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Location:
    in a ziplock bag inside a car's trunk
    #4
    that seems like the answer as image display is on, and i got another mail (different sender) and the images there load ok
     

Share This Page