Main page down?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by runplaysleeprun, Jan 8, 2008.

  1. runplaysleeprun macrumors 6502a

    runplaysleeprun

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #1
    I can't get the main page to load, it just loads a blank screen. Forums, page 2, etc... all load. Is it just me?

    No Buyer's guide either...

    EDIT: It Lives!
     
  2. RedTomato macrumors 68040

    RedTomato

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    .. London ..
    #2
    Main page is still down for me. (5pm local, london, uk)
     
  3. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #3
    Same for me.

    EDIT: The Demi ad-free version is displaying fine.
     
  4. DizzyRose macrumors regular

    DizzyRose

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Location:
    Barrowford, UK
    #4
    The article links are working but not the main page unfortunately still (5:05 pm GMT)
     
  5. Stuipdboy1000 macrumors 6502a

    Stuipdboy1000

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Glasgow, Scotland, UK
    #5
    Mine works, doesn't work, works, doesn't work. At the moment it isn't working.
     
  6. Osarkon macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales
  7. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #7
    Yeah its now working for me as well.

    EDIT: It has stopped working, and is now working again, there is no error message
     

Share This Page