Major Issue!!!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fixxer406, Feb 14, 2008.

  1. fixxer406 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #1
    OTB my iphone was 1.1.2 ( though should have been 1.1.3 but i dunno guess apple didnt have new ones shipped in yet) then using itunes i updated to 1.1.3

    after that i used the ziphone and ran the Jailbreak phone

    got everything up in running installer is on the home screen


    however i had no sound

    i restored the phone back to standard firmware via itunes and everything works fine.

    HOWEVER

    i really want my jailbroken phone

    is there any way to get the phone to work w// sound when i use ziphone


    ALSO

    is there a way to unlock my OTB 1.1.2?
     
  2. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #2
    My sound works, not sure what the problem is :\

    ZiPhone unlocks your phone also.
     
  3. fixxer406 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #3
    even if i upgraded the 1.1.2 to 1.1.3 out of the box before running ziphone??
     
  4. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #4
    Thats what you are supposed to do. Upgrade to 1.1.3 (thats what ziphone works on).

    make sure its a fresh unjailbroken 1.1.3 also.
     
  5. fixxer406 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #5
    fresh like restore to 1.1.3 via itunes then use ziphone?
     
  6. munroe macrumors regular

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    Ireland
    #6
  7. fixxer406 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #7
    hmm

    i still dont understand


    i upgraded to 1.1.3


    now is that all i do


    run jailbreak + unlock


    OOTB originally 1.1.2
     
  8. jeffmc macrumors 6502

    Joined:
    Sep 21, 2007
    #8
    easy fix:

    Settings->General->Reset->Reset All

    wait for it to reboot and your sound will be back

    it's a known issue
     
  9. zburkett macrumors newbie

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #9
    I had the same problem and had to restore. When I went to go at it again later yesterday, I used the latest Zibri jailbreak app (The OSX GUI one) and have had absolutely zero problems since.
     

Share This Page