Make FrontRow Display on TV

Discussion in 'macOS' started by russell.h, Dec 9, 2007.

  1. russell.h macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #1
    So I have an HD TV plugged into my MBP via the DVI out, and it works ok for the most part. But how can I make FrontRow (in Leopard) display on the TV screen instead of the laptop's screen? This is really beginning to bug me.
     
  2. swiftaw macrumors 603

    swiftaw

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Location:
    Omaha, NE, USA
    #2
    You'll have to make your TV the primary display
     
  3. Me1000 macrumors 68000

    Me1000

    Joined:
    Jul 15, 2006
  4. russell.h thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #4
    Mirroring displays doesn't work, it messes up the resolutions and even then it didn't display on the TV.

    How do I set the primary display? By dragging that little bar onto the TV screen on the screen layout page thing? Because that didn't work either.
     
  5. kolax macrumors G3

    Joined:
    Mar 20, 2007
    #5
    If the Dock appears on your TV, then that is the primary display.

    I use Front Row when my MBP is connected to my TV without any problems. Try restarting and trying again.
     

Share This Page