Make one monitor primary for specific apps?

Discussion in 'Mac Accessories' started by nomar383, Aug 23, 2008.

  1. nomar383 macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #1
    So I just purchased a new 32" Vizio LCD HDTV from Costco that I've been using with my hackintosh for a few hours now. The only real problem I have is that the highest supported resolution is 1360x768, which makes windows and such much too big to keep it as my primary display. I ended up using my 17" LCD for primary and the 32" Vizio as secondary. However, now if I open a game it will default to the 17" primary monitor, rather than the huge 32" I would like to use.

    Any tips to solve this dilemma? Either enabling unsupported resolutions for my 32" or telling specific apps to default to the secondary monitor?

    The funny thing is, Windows XP lets me do both of these things! Arg! :eek:
     
  2. SnowLeopard2008 macrumors 604

    SnowLeopard2008

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Location:
    Silicon Valley
    #2
    for regular apps, just drag the app window once you launch it to the screen you want it to launch on. for games, thats a different story..
     
  3. nomar383 thread starter macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #3
    Unfortunately, I'm mostly interested in games lol
     

Share This Page