Marking with trackpad problem after Maverick update..

Discussion in 'iMac' started by mainmike, Jan 20, 2014.

  1. mainmike macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2012
    #1
    An issue i experienced right after upgrading to Maveric is that when i try to mark something on screen (tapping pad/mouse, holding and moving up or down or sideways) like when you mark parts of text content to copy, then it suddenly stop/freeze like it "reaches a limit", then i have to move a little back and forth to make it go again. This goes across all browsers.

    Anybody experience the same thing?
     
  2. mainmike thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2012
  3. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #3
    Not I.
     
  4. CH12671 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Location:
    Southern US
    #4
    I've had issues with browsers and the trackpad since upgrading. Sometimes when I swipe to go back, the browser quits responding to trackpad inputs (especially gestures). Have to close and re-open the browser. It only does it if you make the swipe back gesture on a page that has nothing to go back to (i.e. the back arrow is greyed out). After much research, I stumbled across the obvious answer which was to reset the PRAM. Did that, and haven't had any problems since!
     
  5. mainmike thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2012
    #5
    Whats PRAM (guess its not school pram..) ?
     
  6. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #6
    Google is your friend.
     
  7. mainmike thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2012
    #7
    Tried it according to the info from google, didnt work. Im still having trouble with marking content with the trackpad.. it just stops, and then i have to move a little back and forward to get it going again.. Nobody recognize this issue?
     
  8. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #8
    Defective trackpad? Have a friend with one to borrow and test?
     

Share This Page