MasOS Mojave - Reinstall not working

Discussion in 'macOS Mojave (10.14)' started by FranciscoReis96, May 15, 2019 at 9:11 AM.

  1. FranciscoReis96 macrumors newbie

    FranciscoReis96

    Joined:
    Wednesday
    #1
    Hello.

    My Mac isn't working, he only stay at the page of the macOS utilities. I already tried to reinstall, the get help online, the time machine backup and the disk utility and is not working. Anyone know what to do? Thank you.
     
  2. SkipperRi macrumors regular

    SkipperRi

    Joined:
    Jul 11, 2015
    Location:
    Rijeka, Croatia
    #2
    What do you mean by “stay at the page of the MacOS utilities”? Which model is your Mac? Did you try to boot in recovery mode?
     
  3. Tech198 macrumors G5

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Location:
    Australia, Perth
    #3
    Totally unrelated i think.but the same problem happens in VMWare Fuion when i try and install from network share.... Although this could be down to an installer issue, i doubt an installer would get "corrupted" just seconds after you copied it in full.

    Still,,, hope you get the answer, it may solve my problem as well..
     
  4. crjackson2134 macrumors 601

    crjackson2134

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Location:
    Charlotte, NC
    #4
    OP, it’s really difficult to understand your issue without a bit more details.

    I’m going to take a wild guess that you are booting into recovery mode, and looking at the recovery options which you are calling a utilities page.

    You also need to describe in detail, the machine model and all specs. Please describe how the machine got into this “not working” situation.
     
  5. haralds macrumors 6502a

    haralds

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Location:
    Silicon Valley, CA
    #5
    Try to boot with option key down and select your normal startup volume.
     

Share This Page

4 May 15, 2019