Master Cydia Repository? Simple question!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by skelaw, Feb 17, 2010.

  1. skelaw macrumors member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #1
    I used to be into jailbreaking and all, but I quit awhile ago.

    I am running 3.1.3 jailbroken and unlocked (the new Pwnge that came out like 2 or days ago) with Blau.de as my carrier.

    I want to know if there is a master repository where I can get a bunch of repositories at once without having to download each one seperatly. I know about a year ago they had this. Anyone help me?
     
  2. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #2
    You should not use such a package as they include repositories of questionable stability and provenance. They also include beta repositories. A few months back there was a huge problem with people who had installed the "All Repositories" package being told by Cydia to upgrade to an unstable beta from the BigBoss' beta repository which really messed up their phones. These people never knew they had installed such a dangerous repository.

    There is no substitute for due diligence when it comes to repositories. I suggest using only the ones installed with Cydia. If you must add others, do it one at a time and only add repositories you trust.
     
  3. skelaw thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #3
    okay thanks for the help!

    Now, I have another question, and I don't want to clutter up the forums, so I'll just ask it in here;

    I am using my iphone unlocked on 3.1.3.

    The wifi does not work.It has worked maybe twice, but that was when I was downstairs. I'm upstairs, and my computer gets a full signal, while my iphone has nothing. There is no password on the wifi (I'm not stealing). It's not even picking up my neighbors wifi either.

    any help with that?



    My second question is;

    I'm with an unlocked carrier Blau.de. I bought a 100MB data packet to use whenever I'm out. But the phone won't let me use the Edge. any help with that? I might have to change the APN, username and all of that but I don't know how to.


    3rd and final question;

    Whenever I turn my phone off, and on, when I start the iPhone, it tells me that the SIM is locked, and to enter the PIN. the PIN is right, and lets me in, but I think that will get kind of annoying, each and every time I turn it off or on.




    Thanks for answering my questions!
     
  4. xxBURT0Nxx macrumors 68020

    xxBURT0Nxx

    Joined:
    Jul 9, 2009
    #4
    1. Try a search. there are tons of threads here and around the net about wifi problems.

    here
    here
    here

    2. Probably because the radios in the iphone don't support the edge band for that carrier. For example, iphone radios don't pick up tmobile 3g here in the states, so you can not use tmobile 3g service!

    3. Go to settings, phone, scroll down to SIM PIN, enter pin and turn it off!

    :D
     
  5. skelaw thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #5
    1.Thank you for all of your help, but I followed the advice in the first link, and I can see my WiFi Address, but I'm still not getting a signal. Any more help with this one?


    2. Hmm, the website was advertising the Edge for it, but that's no problem. AllI really want is WiFi :D

    3.Thanks!
     
  6. skelaw thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 13, 2008
  7. pcs are junk macrumors 65816

    Joined:
    Sep 28, 2009
    #7
    Did you unlock with BlackSn0w? If you did, BlackSn0w has been reported to cause Wi-Fi connectivity problems. According to Geohot, this isn't a bug in BlackSn0w, its just something to do with Apple's design. I experienced a Wi-Fi problem earlier today. A simple reboot fixed it.
     
  8. skelaw thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #8
    No, I used PwnageTool for MAc
     

Share This Page