Mavericks broke my Flash Player?

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by iMacFarlane, Nov 3, 2013.

  1. iMacFarlane macrumors 65816

    iMacFarlane

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Location:
    Adrift in a sea of possibilities
    #1
    Installed Mavericks right after it was released. I've been watching a lot of YouTube on my ATV and iPad. Today I went to check some things out while on my MBP and YouTube is not functional. It says I need to install the latest Flash Player. Have I not watched a video on my laptop since installing Mavericks? Hmm. Maybe not. Alright.

    Installed Flash Player.

    You Tube is not aware. Tried uninstalling, re-installing Adobe. No help. Some videos play, most report "Missing Plug-in", and "Install latest Flash Player".

    Stupendous.

    Anyone else seeing this, or have a solution?
     
  2. w0lf macrumors 65816

    w0lf

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Location:
    USA
    #2
    Maybe restart your computer after installing flash.

    That or use Chrome until you can get Flash working in Safari.
     
  3. iMacFarlane thread starter macrumors 65816

    iMacFarlane

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Location:
    Adrift in a sea of possibilities
    #3
    Well, the restart did nothing, so I went back to Chrome like you suggested. It's fast, compact, smooth, and runs without any issues. You know what they say about Google: "It just works!".

    Wait.

    Awkward . . .
     
  4. Bruno09 macrumors 68020

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Far from here
    #4
    Try this : remove the Youtube cookies.

    Not sure if this can solve the problem, though.
     

Share This Page