Mavericks Google Chrome

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Emerson, Oct 23, 2013.

  1. Emerson macrumors member

    Emerson

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Location:
    Iowa
    #1
    Since updating to Mavericks I get a weird Software Install dialogue box every time I start Google Chrome. I tried reinstalling Chrome but I still get the dialogue box. Any help would be greatly appreciated.

    Thank you,
    Chris
     

    Attached Files:

  2. MacUser2525 macrumors 68000

    MacUser2525

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Location:
    Canada
    #2
    The Dialog tells you exactly what to do install Xcode and its command line tools or just the tools. Although I find it hard to believe that Google is distributing software that requires the developer tools installed, must be an extension you have installed that needs the strings tool.
     
  3. Mac.User macrumors 6502

    Joined:
    Aug 25, 2013
    #3
    I haven't seen that message on any of the DP or GM's and I don't have xcode.

    My guess is that its an extension you have.
     
  4. Emerson thread starter macrumors member

    Emerson

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Location:
    Iowa
    #4
    The only extension I had installed was the 1Password extension.
     
  5. ehmjay macrumors member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    #5
    Glad I'm not alone. It's fine on my new rMBP which had Mavericks from day one, but on my older machine that I upgraded to Mavericks (and had serious issues with the finder crash loop upon installing) I just started getting it.

    Seriously considering rolling back to Mountain Lion...
     
  6. Mr. Retrofire macrumors 601

    Mr. Retrofire

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Location:
    www.emiliana.cl/en
    #6
    Use a different browser, problem solved.
     
  7. SlCKB0Y macrumors 68040

    SlCKB0Y

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Location:
    Sydney, Australia
    #7
    Yea, except it isn't the browser...

    ----------

    So remove that and test if your issue is resolved.
     
  8. w0lf macrumors 65816

    w0lf

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Location:
    USA
    #8
    That doesn't really fix the problem though.
     
  9. Mr. Retrofire macrumors 601

    Mr. Retrofire

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Location:
    www.emiliana.cl/en
    #9
    Why not?
     
  10. Deguello macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2008
    #10
    Because the same browser doesn't exhibit the behavior for him on Mountain Lion.
     

Share This Page