MBA with 30" monitor?

Discussion in 'MacBook Air' started by sjivan, Jan 30, 2009.

  1. sjivan macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    #1
    Can a MBA rev B be connected to a 30" monitor? The MBA specs say that the video can does support resolutions of up to 2650 x 1600 however I've seen posts that talk about a significant slowdown in MBA when powering larger monitors. If this is true, then rather than having the 30" screen display at a much lower resolution, can I have it behave like a 24" with only the center portion of the 30" be in use?

    Thanks,
    Sanjiv
     
  2. jjahshik32 macrumors 603

    Joined:
    Sep 4, 2006
    #2
  3. Airforcekid macrumors 65816

    Airforcekid

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Location:
    United States of America
    #3
    :apple:Do not get a 30 inch yet unless you really have to. 16 response time at 1,799 get a vizio plasma 32 inch for $432. If you have to have Apple wait or get the redone 24 inch.:apple:
     
  4. justit macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #4
    DVI ran fine on my 50" plasma, aspect ratio though is not the same
     
  5. ventro macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2006
    #5
    It sounds like a good idea, but it is a TERRIBLE one. It makes your computer feel like it is a Powermac G3 or something, everything is choppy and slow and crap. And this was with a early Macbook Pro.
     
  6. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #6
    I run video on my MBAir rev A, and my MBP 2.5 on my Sony Bravia LCD 40" and they run flawlessly. Don't have the MBAir rev B...:(
     

Share This Page