MBP Graphic glitch

Discussion in 'MacBook Pro' started by tommyp2401, Jan 27, 2013.

  1. tommyp2401, Jan 27, 2013
    Last edited: Jan 27, 2013

    tommyp2401 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 20, 2012
    #1
    Hey all, I have a 2012 13" MBP (non-retina) and I've gotten this glitch a couple times over the 6 months I've had it.
    2.5 ghz ivy bridge
    16gb 1333mhz ram
    Running 10.8.2
    [​IMG]
     
  2. Spink10 macrumors 601

    Spink10

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Location:
    Oklahoma
  3. tommyp2401 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 20, 2012
    #3
    I attached a file of a pic I took on my phone. I'll get it on photobucket

    ----------

    Pic uploaded
     
  4. Spink10 macrumors 601

    Spink10

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Location:
    Oklahoma
    #4
    Setup an appointment with Apple and make sure you bring SS.
     
  5. Essenar macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #5
    What did this end up being? It'd be nice if people posted the results of things like this and not just let the thread die.
     
  6. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #6
    That is a dead (or dying) graphics chipset.
     
  7. Essenar macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #7
    Spoken with such confidence. And yet, entirely wrong.

    I've taken the following steps to narrow down the issue:
    Tightened the monitor cable
    Update to 10.10.1
    Apple Hardware Test (Failed)
    Wait, why would the hardware test fail? Black bars?
    Okay I tried taking a stick of ram out from the top slot.
    Still AHT failed.
    So I took the bottom ram piece out and put in one stick to top slot.
    AHT passed.
    Bottom ram slot is dead.
     
  8. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #8
    This isn't even your thread or your issue I was referring to?!? Nice attitude though.
     

Share This Page