MBP no internet at all

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by rhopkins10, Jul 31, 2008.

  1. rhopkins10 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Location:
    New Jersey
    #1
    I recently just got a new 2.4 MBP and installed windows xp sp2 on it without any problems. that was until i noticed that i have no internet at all. there is not wireless icon in the menu bar, and the only internet icon shows that my firewire is connected at 400 mbps, yet when im in the apple partition, all internet works just fine because im either plugged in or sitting across the room from the router. I installed the drivers from the OSX cd, i updated bootcamp to 2.1. I dont know what to do. I installed the same version of windows on my G5, and everything ran perfectly, wireless, and wired. what do i do?
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Have you manually configured your connections in Windows? You'll need to do that. Just go set it up and it should work.
     
  3. rhopkins10 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Location:
    New Jersey
    #3
    thanks for the quick response. ive tried to set up the connection through the wireless network connect thing, but even after i finish, nothing happens. i dont have anything install on the windows side, yet, would uninstalling and just reinstalling possibly fix this?
     

Share This Page