MBP screen question

Discussion in 'MacBook Pro' started by DCB1, Jan 29, 2009.

  1. DCB1 macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #1
    I just noticed today that my 1 month old MBP has something weird going on with the screen. It looks like there are shadows coming from the bottom of the screen. I looks like 9 different shadows. Changing brightness levels does not help.

    Any ideas?

    Peace
     
  2. pyrodex macrumors 6502

    pyrodex

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    Call applecare and tell them whats going on, most likely it could be a bleeding issue.
     
  3. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #3
    I was in the process of contacting Apple Care and now the problem is gone.....

    Any ideas?


    Peace
     
  4. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #4
    The screen is still ok... any ideas of what caused it to happen?:confused:

    Peace
     
  5. lordthistle macrumors 6502

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Italy
    #5
    Are you speaking about this?
    http://support.apple.com/kb/TS1258

    I hope not since I fought against those stripes for months (two screen substitutions). But it was the early 08 model...
     
  6. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #6
    Mine is the last generation, not the new one. I have 10.5.6 and it still happened. I guess I will see if it happens again and then contact Apple.

    Thanks

    Peace
     
  7. lordthistle macrumors 6502

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Italy
    #7
    Didn't understand: did you see similar stripes? With my unibody I see something that resembles those stripes only on Frontrow (fortunately).

    But I thought they solved the issue.
     
  8. DCB1 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    #8
    Yep... looked just like the pic. I had about 9 of them all across the bottom. It lasted for a little while then went away....

    Peace
     
  9. kidtronix macrumors regular

    Joined:
    Jan 10, 2002
    Location:
    Brooklyn, NY
    #9
    I had it happen to my last-gen Alubook at work once, it happened just as the battery was about to die. Once I plugged in the power and rebooted, it was fine. No damage.
     

Share This Page