McCartney RAM - How do they do this?

Discussion in 'Community Discussion' started by Freis968, May 5, 2012.

  1. Freis968 macrumors 6502a

    Freis968

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Location:
    Winter Park, Florida
    #1
  2. THX1139 macrumors 68000

    THX1139

    Joined:
    Mar 4, 2006
  3. heehee macrumors 68020

    heehee

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Location:
    Same country as Santa Claus
    #4
    I'm pretty sure you can do that with After Effects.
     
  4. andalusia macrumors 68030

    andalusia

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Location:
    Manchester, UK
  5. MovieCutter macrumors 68040

    MovieCutter

    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Washington, DC
    #6
    Cinema4D and After Effects. Not too complicated to be honest.
     
  6. juanm macrumors 65816

    juanm

    Joined:
    May 1, 2006
    Location:
    Fury 161
    #7
    Yes, as the others said, pretty much any 3D software will allow you to do that. Scripting will allow some automation, too.
     
  7. Freis968 thread starter macrumors 6502a

    Freis968

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Location:
    Winter Park, Florida

Share This Page