MDSDistantStore "bring up failed" on mounting AFP shares?

Discussion in 'macOS' started by rpeters83, Mar 11, 2008.

  1. rpeters83 macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #1
    I have the following two errors in my console each time I mount my airport disk via AFP:

    http://public.ryanpetersonline.com/console_error.png

    They do not appear when mounting via SMB, however, I want to use AFP. Any idea what these are? I think it has something to do with indexing. I tried turning it off via the mdutils method and it returned "unable to perform operation. (-103) No index".

    Thanks!
     
  2. tbohlsennswssrg macrumors regular

    tbohlsennswssrg

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Location:
    Roseville, Sydney, NSW, Australia
    #2
    Have you tried to go to "Connect to Server" in the Go Menu & type in the afp adress manually like this:

    afp://"Name of Drive".local./
     
  3. rpeters83 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #3
    It is airport, so I am doing

    afp://192.168.X.1
     
  4. rpeters83 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #4
    anyone? should i ignore it? do others who mount an AFP airdisk have this error right when the disk is mounted? thanks. i'm using 10.5.2
     
  5. rpeters83 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #5
    can anyone tell me if they have this error too when mounting airdisks?
     
  6. rpeters83 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #6
    trying again...

    i noticed this does not do it to the disk on my tiger machine. thanks.
     

Share This Page