@me.com imap not working anymore

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by silverblack, Mar 16, 2012.

  1. silverblack macrumors 68030

    silverblack

    Joined:
    Nov 27, 2007
    #1
    I have been having problems with getting emails from my @mac.com / @me.com accounts using non-Apple devices, namely Android phone and Blackberry Playbook. They were working before, but all of the sudden the email app can no longer update emails.

    For imap setting, I have tried:
    mail.mac.com
    mail.me.com
    imap-04.mail.mac.com (imap-04 found on my Mac email setting)
    imap-04.mail.me.com

    My iPhone, iPad, and iMac are working fine. So, it's just my non-Apple devices that are experiencing problem. Any clues?
     
  2. Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #2
    Try imap.mail.me.com and smtp.mail.me.com for the names of the servers.
     
  3. silverblack thread starter macrumors 68030

    silverblack

    Joined:
    Nov 27, 2007
    #3
    No, they don't work.
    Do these work on yours, or are you just guessing?
     
  4. Bear, Mar 16, 2012
    Last edited: Mar 16, 2012

    Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #4
    That's what I've been using. Also, for the User Name field for both incoming and outgoing mail servers, use EMAIL@mac.com or @me.com

    I find that without @mac.com or @me.com it's hit or miss.
     
  5. silverblack thread starter macrumors 68030

    silverblack

    Joined:
    Nov 27, 2007
    #5
    Update: Got it working with these setting -
    p01-imap.mail.me.com > incoming
    smtp.me.com > outgoing
     

Share This Page