Memory 4 Mac Pro

Discussion in 'Mac Pro' started by snipes107, Feb 24, 2009.

  1. snipes107 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2009
    #1
    I am looking for memory with the best value and best performance my mac pro came with 2 gb 4x512mb I also would like to know if i can lets say put in 4x 2gb and leave those and will it work well ( in dual channel) if possible something from new egg my mac is the one with the dual 3ghz xeons ddr2
     
  2. snipes107 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2009
    #3
    Okay Great TX but can I run those mem modules mixed with the others?
     
  3. bozz2006 macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #4
    you mean run them with the ones that are currently in the computer? yes, that's no problem.
     
  4. snipes107 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2009
    #5
    so they will still run in dual channel ?
    Great !!!
     
  5. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #6
    By the way, punctuation marks are your friends.

    But, yes, as long as you add memory in pairs (required) and have 4 or more total modules, you'll be running at maximum efficiency.
     

Share This Page