Menu Bar Missing After SL Install

Discussion in 'macOS' started by dubels, Aug 28, 2009.

  1. dubels macrumors 6502

    Joined:
    Aug 9, 2006
    #1
    So far the first thing that I have noticed that is buggy is that all my menu bar items are missing. Spotlight appears for two seconds then disappears. I have tried enabling everything in system preferences but when I go into some of the preferences it freezes up. I have also removed all third party apps from the menu bar. I am currently doing a Disk Permission check and repair if needed but this has me thinking this is not going to be a smooth transition like it was from Tiger to Leopard.

    BTW SRS iWow does not work in SL. $31 dollars spent and now I am starting to regret it. I was happy with Leopard why bother...
     
  2. silver25u macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #2
    I involuntarily laughed when I read your title. I thought what's next your Desktop missing or maybe Microsoft Windows missing windows.
     
  3. dubels thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 9, 2006
    #3
    Well it looks like I will be restoring from a time machine backup back to leopard
     
  4. eljordos macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2009
    #4
    I am having the same issue.

    I will probably just create a new user account and switch over to that.
     
  5. zonesey macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Location:
    Finland
    #5
    So, anybody knows what this is about?

    [​IMG]

    Wtf-ing documentation? :mad:
     
  6. blodwyn macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Location:
    Portland, Oregon
    #6
    Just turn off iStat menu and your menu bar should work OK
     

Share This Page