Messages app always fails to send first message

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Foggy, Jul 31, 2012.

  1. Foggy macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Location:
    London, UK
    #1
    Anyone else having issues with the Messages app? I find it constantly fails to send a message if I haven't used it for a little while. If I am sending a 2nd follow up message I have to wait a while to make sure the first one has been sent or it just confuses whoever I am talking to. It's driving me nuts!
     
  2. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #2
    Messages.app is very unreliable for me. Messages constantly fail to send and the same for pictures. I only use it to send myself stuff to my iPhone. I won't really use it to talk to people until they let us merge the phone number and the Apple ID which is probably coming in the fall with iOS 6.
     
  3. pposthoorn macrumors member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Location:
    The Netherlands
    #3
    I have exactly the same problem. (especially the part where the other side gets confused).
    Is there a solution to this problem?
     
  4. Foggy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Location:
    London, UK
    #4
    Not that I have found. It also seems to have a massive memory leak. I often find it is using 3 or 4gb. It's record so far, after I left my machine running overnight, was 57gb.
     
  5. godrifle macrumors regular

    godrifle

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Location:
    Fort Thomas, KY
    #5
    Still a problem in 10.8.3

    I can confirm no change in behavior in 10.8.3 for me. :mad:
     

Share This Page