Microcell and iPhone 4

Discussion in 'iPhone' started by cschmelz, Jun 23, 2010.

  1. cschmelz macrumors 6502

    Joined:
    Jun 6, 2007
    #1
    Anyone had any luck?

    Got my account switched over and everything loaded perfectly, but it doesn't acknowledge my microcell (which of course already has my number as the primary/undeletable approved number)

    Thoughts?
     
  2. maximus96 macrumors 6502a

    maximus96

    Joined:
    Sep 25, 2007
    #2
    No issues here. Have you tried to remove your microcell device and add it again in the AT&T website? Basically set it up as a new device.
     
  3. cschmelz thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 6, 2007
    #3
    Just now thought maybe it cached the old phone's ID somehow. I'm trying a reboot of the device now...

    Will let you know. Also a good idea! Thanks, will be my next step.
     
  4. cschmelz thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 6, 2007
    #4
    Neither worked....Neither reboot of the microcell nor complete reprovisioning got the iphone 4 working with my microcell.

    I'll give it a few days but VERY disappointing.
     
  5. maximus96 macrumors 6502a

    maximus96

    Joined:
    Sep 25, 2007
    #5
    What is the problem? Blinking lights on the microcell itself? Or are all the lights solid but nothing on your phone?
     
  6. martin1000 macrumors regular

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Location:
    Washington, D.C.
    #6
    Exact same problem here. Hopefully someone will have success and share.
     
  7. rottdog macrumors newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    #7
    i got it to work , stupid but it worked , turn on airplane mode and give it a sec to go into that mode then turn it off , when it searches for the network then it worked.
     
  8. cschmelz thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 6, 2007
    #8
    The latter, microcell is up solid but NEW iphone won't connect to it (aka no 4 bar 3G and no M CELL notification
     
  9. BetaBee macrumors newbie

    Joined:
    Nov 1, 2006
    #9
    Had both working, now both phones don't pick up the microcell. Powercycles have done nothing, but still have one more combo to do. Lame...
     
  10. simoneves macrumors member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    #10
    Similar for me.

    After activating the iPhone 4, it saw the Microcell right away (and my old 3G stopped seeing it) but I couldn't make or receive a call.

    I switched the iPhone to Airplane and back again, and then I could call it, but still not make a call.

    I tried again a few minutes later, and making a call worked then too.

    Try again, and good luck...
     
  11. martin1000 macrumors regular

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Location:
    Washington, D.C.
    #11
    i ended up unplugging my microcell and when it came back online everything worked.
     

Share This Page