Mighty Mouse 3rd Button

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by theFranchise25, Mar 18, 2008.

  1. theFranchise25 macrumors member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Location:
    Riverside California
    #1
    Using the iMAC i have in my sig ,occasionally my mighty mouses' 3rd button, (the two on the side) do not bring up all my windows. Its seems like it assigns another control on its own. Its been happening recently and if i restart my comp its fine, or if i reasign it, its fine.. any thoughts?:apple:
     
  2. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #2
    Sounds like a preference problem or a permission problem. I'd try trashing the mouse preferences file restarting then reassigning. BTW, the side buttons are button 4, the ball is button 3.

    TEG
     
  3. theFranchise25 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Location:
    Riverside California
    #3
    4!! i meant 4!! If i trash it wont it reset itself after i restart?!
     
  4. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #4
    No, it will just go to defaults, then you can set it how you want.

    TEG
     
  5. theFranchise25 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Location:
    Riverside California
  6. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #6
    Usually due to a file corruption, so it defaults over when it hits the error.

    TEG
     

Share This Page