Mini Booting to Blue Screen.. HELP!!

Discussion in 'Mac mini' started by ipodtoucher, Nov 25, 2008.

  1. ipodtoucher macrumors 68000

    ipodtoucher

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Cedar Park, TX
    #1
    Ok here's the back story. I plugged in my Nikon D50 like always and when Aperture started to open, it quit. Nothing would open, so I restarted. After restart it booted into a blue screen and the mouse cursor would blink on and off.

    I booted from the install disk and repaired disk. Everything checked out to be OK, I restarted and same thing happened, so I then repaired permissions and restarted, and still nothing. I'm freaking out. I hope there is a fix

    Sorry, I didn't search because I am so frazzled trying to find a cure. Please please please help, I hae to use this Gateway laptop :(:(:(
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    Do you have Windows via Boot Camp installed on your Mac?

    What kind of blue - like the Windows Blue Screen of Death (BSOD) or the blue short before logging into Mac OS X is almost completed?

    What happens if you start the Mac an press and hold the Option/Alt key? - It should show you all bootable devices connected to your Mac.
     
  3. ipodtoucher thread starter macrumors 68000

    ipodtoucher

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Cedar Park, TX
    #3
    I don't have Windows on my Mac(yucky! lol) so it's the blue like before logging in. I held Option and it showed the HDD and the install disk...
     
  4. pjashley1 macrumors member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    #4
    Try re-booting without anything plugged in to USB - mine was doing this yesterday and it was because my iPod Shuffle was plugged in.
     
  5. ipodtoucher thread starter macrumors 68000

    ipodtoucher

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Cedar Park, TX
    #5
    I've unplugged everything even my external Hard Drive...
     
  6. ipodtoucher thread starter macrumors 68000

    ipodtoucher

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Cedar Park, TX
    #6
    Nothing?

    If I can't get anything else, I guess I have to call Apple lol yay:eek:
     
  7. ADent macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 9, 2007
    #7
    Safe mode (shift key held down)?

    Verbose mode to see if any error message pop up (Cmd-V).
     
  8. ipodtoucher thread starter macrumors 68000

    ipodtoucher

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Location:
    Cedar Park, TX
    #8
    Ok did Verbose mode and it comes up saying it saved the crash report somewhere

    after startup it says can't find host time.apple.com

    got a new slew of messages:
    configd[14] Error: No interface name for AirPort_Athr5424ab
    configd[14] Error: ioPublishedDriverCallback() failed to inltDeviceFromService()

    Does this mean my Airport is fried?
     

Share This Page