Minor graphics error when browsing (image) - MBP 2010 (Late)

Discussion in 'MacBook Pro' started by aircanman, Sep 18, 2011.

  1. aircanman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #1
    It is coming up to a year old, it has done this for a couple of months now

    Any ideas?


    [​IMG]
     
  2. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #2
    Surprised no one has seen this before? Any help?
     
  3. rasmuslp macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2010
    #3
    Since the graphic glitch is in such a confined area, I would say that it looks like a software/driver issue. Have you tried applying the latest combo update or reinstalling OS X during the time you have had this issue?
     
  4. ratboy90 macrumors 6502

    ratboy90

    Joined:
    Apr 15, 2009
    #4
    I had a similar issue. Took mine to Apple and they replaced the logic board and it worked again. So my advice: go to Apple with it.
     
  5. matwue macrumors member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    #5
    I have the very same behavior here (13" 2010 MBP), I think it started with Lion or some Chrome update after Lion. So, I do not think it is a hardware defect, but rather some software/driver issue as rasmuslp suggested.

    The graphics error goes away if you scroll around or change the tab, right?
     
  6. aircanman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Location:
    UK
    #6
    Yer it does, pain in the but it is!!
     

Share This Page