minor problem with new cMBP

Discussion in 'MacBook Pro' started by pragmatous, Jul 22, 2012.

  1. pragmatous macrumors 65816

    Joined:
    May 23, 2012
    #1
    Not sure if it's meant to do this or not. It's the new cMBP.

    The charger where you plug it into the mac. Sometimes the light is on (green/orange) and sometimes it's off. If I move the mag cable it'll light up. Is it just not connecting right to get the light to glow?

    I dunno. I don't have any issues it charges and runs off AC just fine. It's just the light. My experience however tells me eventually it'll become a problem but then again I'm not familiar with macs.

    Is it suppose to do that? I'm assuming it is not. The light seems to go off randomly and I cannot reproduce it. I can only reproduce the "fix" which is to simply slide the mag cable up/down.
     
  2. k6578 macrumors member

    Joined:
    Jun 23, 2012
    #2
    My mid-2010 MBP started having this problem with the light a couple months ago. I don't know how to fix it. I just check the menu bar each time I need it charged to make sure it's charging or connected to AC. Occasionally (rarely) it's not, so I have to move the mag cable slightly and then it works again.
     
  3. pragmatous thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 23, 2012
    #3
    Hmm well it seems to charge but it seems to lose some charge over time but not by much. Like one day it'll be at 100%, and then next day it'll be 99%, then 98... right now it's at 96%. When I have time I'll have to call Apple I guess.


     
  4. waw74 macrumors 68030

    Joined:
    May 27, 2008
    #4
    http://support.apple.com/kb/ht3964

    try resetting the SMC

     

Share This Page