missing app store...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fisherking, Apr 8, 2011.

  1. fisherking macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #1
    so i jb'd to 4.3.1 today, went well enough.
    putting things back together.

    my app store is missing (i can see it in the "hide apps" list in sbsettings.
    i've toggled that a few times, rebooted, but...nada).

    says it's in Applications folder, but no icon showing on my homescreen.

    any ideas??

    thanx!
     
  2. LaZyFLiP macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2009
    #2
    Do you have Springtomize installed by any chance if so check the Settings > Springtomize > Capabilities and check to make sure AppStore is on.
     
  3. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #3
    i turned it on there, resprung, rebooted. still not showing. anything else i can try?
     
  4. LaZyFLiP macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2009
    #4
    Is the Use Custom in the Capabilities also enabled? I think you need that on for any of the options below it to work.
     
  5. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #5
    it's on. i can, for instance, do "unified ipod", that works. but no app store icon...
    :confused:
     
  6. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #6
    i can find it (& open it) with spotlight, but can't find it's icon anywhere... & seems when i go to install something, am brought back to the home screen...

    :(
     
  7. Missjenna macrumors 6502a

    Missjenna

    Joined:
    May 10, 2010
    Location:
    Oregon
    #7
    Do you happen to have iconoclasm installed and active? My settings app disappeared when I was using 3x3 dense, but it came back when I changed it to the system default.
     
  8. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #8
    will try that now (i DO have this installed); icon rows, etc did not seem to work with springtomize (yet...)
     
  9. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #9
    somehow...got it back. had to turn off iconoclasm, springtomize...then hide & unhide it in sbsettings; it's back, and iconoclasm and springtomize are both working..! :cool:
     
  10. Missjenna macrumors 6502a

    Missjenna

    Joined:
    May 10, 2010
    Location:
    Oregon
  11. Pipper99 macrumors 68000

    Pipper99

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Location:
    Fort Worth, TX
    #11
    The same thing has happened to me with my Settings icon: i can find it with Spotlight, but it's nowhere on the Springboard. I don't have Springtomize. I do have SBSettings, and the icon is not hidden through SBSettings.
     
  12. Pipper99 macrumors 68000

    Pipper99

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Location:
    Fort Worth, TX
    #12
    I was just poking around in SBsettings, and my phone resprung, and Settings is back. I don't know what I did to get it, but at least it's back.
     
  13. fisherking thread starter macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere

Share This Page