Missing icons on upper left corner on get info! help!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by LApple24, Feb 28, 2009.

  1. LApple24 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #1
    Ok so I'm new to this forum, so any help is appreciated. I wanted to change the icon for my HD on the desktop but when I did the get info for the image i wanted to use it wouldnt work. The upper left corner simply shows a jpeg logo image on all my photos! so it wont let me change the icon. I don't know why they are missing. I got a new hard drive 2 days ago from the Apple store because they told me it was faulty. Please help, thanks.
     
  2. petemwah macrumors regular

    Joined:
    Feb 10, 2009
    #2
    you need to open the image in preview and then copy that to the get info box for the hard disk.
     
  3. LApple24 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #3
    i did open it with preview and it wont let me copy
     
  4. petemwah macrumors regular

    Joined:
    Feb 10, 2009
    #4
    push OPTION + A before copying, that way you select the whole image.
     
  5. LApple24 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #5
    ok that let me change it, thanks. still dont know why the icons are missing on the upper left of on the get info though..
     
  6. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #6
    Because what you're seeing in Finder is a preview of the image, not its icon. It is still using the default JPEG file icon.
     
  7. LApple24 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA

Share This Page