Missing Settings on 3GS!!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Bobsono, Oct 27, 2010.

  1. Bobsono macrumors newbie

    Joined:
    Oct 27, 2010
    #1
    Today i was asked by my girlfriends aunt to help restore and update her 3GS to 4.1. After doing so, i helped set up some settings and noticed that the battery percent option is not there! Also the option of putting wallpaper on Lock/home is also missing. Can someone help :/
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    You're sure you just couldnt find them in the settings?
    settings/general/usage/ battery percent
     
  3. Bobsono thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 27, 2010
    #3
    yea hahah i can't believe its not thier. even after i just installed 4.1, but she just mentioned to me that shes never had at setting, 2 years since shes purchased.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Maybe she needs to restore again and setup as new phone.
    Something not right with her backup file.
     
  5. Bobsono thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 27, 2010
    #5
    its been restored to factory settings...i haven't seen this problem or can't find a problem similar to this :/
     
  6. TheMacBookPro macrumors 68020

    TheMacBookPro

    Joined:
    May 9, 2008
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; en-gb; MB300 Build/Blur_Version.2.0.26.MB200.T-Mobile.en.US Flex/P021) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/530.17)

    You sure it isnt a 3G? The iPhone 3GS has only been out for about one and a half years.
     
  7. MKnight macrumors regular

    MKnight

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #7
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    What you're describing is normal on a 3G, not 3GS.
     

Share This Page