ML killed my TB display?

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by drison, Jul 25, 2012.

  1. drison macrumors regular

    drison

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Location:
    Chicago
    #1
    I have a Retina Macbook Pro and has been running great with my 2 week old TB display but after ML install this morning, came back to find it wouldn't wake from sleep and no matter how many times I unplug and plugin power, cable, etc. it still doesn't detect any devices on the thunderbolt chain. I even installed 10.8 onto an external usb drive and booted to that and it doesn't work.

    Did ML kill my display or is it just bad timing? :(

    This is the error I see in the log when I plugin the thunderbolt cable:

    7/25/12 5:47:42.000 PM kernel[0]: IOThunderboltSwitch(0x0)::listenerCallbackStatic - Thunderbolt HPD packet for route = 0x0 port = 11 unplug = 0
     
  2. waloshin macrumors 68040

    waloshin

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #2
    You didn't hear, Apple put in code that killed all thunderbolt displays so you would be forced to buy a new one!
     
  3. Irock619 macrumors 68000

    Irock619

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Location:
    San Francisco, CA
    #3
    I heard about that too!
     
  4. drison thread starter macrumors regular

    drison

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Location:
    Chicago
    #4
    So funny. Just a very odd coincidence then eh?
     
  5. drison thread starter macrumors regular

    drison

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Location:
    Chicago
    #5
    Btw, I RMA'd my display with Amazon and have a new one today and it's working perfectly, so it seems the failure rate on these thunderbolt displays is higher than I would expect. There's a lot on the web about other similar problems with it.
     

Share This Page