MLB App problem...

Discussion in 'iOS Apps' started by MissingToof, Apr 6, 2009.

  1. MissingToof macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #1
    I downloaded the MLB App yesterday, the data seems to work fine, However, the audio keeps cycling the message "connecting.. Error" over and over... I've tried it on wifi, 3g, and edge. Anyone else having the same problem? Any suggestions?
     
  2. dthmtlgod macrumors 6502

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
    #2
    No problems here, listening to the Reds game. No issues. Listening on Edge.
     
  3. ScootPatoot macrumors regular

    Joined:
    May 16, 2008
    #3
    No problems here. I'm streaming the Mets/Reds game over 3G no problem.
     
  4. drew0020 macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #4
    Do you only have Reds audio for this game?
     
  5. dthmtlgod macrumors 6502

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
    #5
    Yep only Reds. I believe I read you will always get the home team and you will get feeds for some games occasionally.
     
  6. Michael CM1 macrumors 603

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #6
    Same deal here. But I'm also getting a pretty good reception over EDGE with 5 bars.
     
  7. drew0020 macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #7
    I thought it was always home and away. Oh well, im not a Mets fan anyway!
     
  8. ScootPatoot macrumors regular

    Joined:
    May 16, 2008
    #8
    That's what I thought too. Hopefully they got the Yankees broadcasters...we'll see in about 45 minutes.

    Edit: Pre-game only shows Baltimore feed...
     
  9. FearlessFreep macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Northern Virginia, USA
    #9
  10. ScootPatoot macrumors regular

    Joined:
    May 16, 2008
    #10
    Thanks for the link. So if I understand it correctly, I should have 3 feeds for the Yankee game today? 2 for Yankee fans and 1 for Oriole fans? Maybe they will become available when the game starts? All I have so far for pre-game is the Oriole feed.
     
  11. drew0020 macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #11
    Same here only the Baltimore feed. Im watching the Yanks in HD on YES, but would love to have the hometown feeds when I am not in front of the tv.
     
  12. JeffMonty macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #12
    Just tried it and I'm able to get both Baltimore and NY Yankees radio. Although the BAL (WCBS) feed just had a station announcement and it said "...the Yankees radio network"
     
  13. ScootPatoot macrumors regular

    Joined:
    May 16, 2008
    #13
    Well I now have two feeds but I think they are Flip-flopped. When I click on the Bal (WCBS) feed I get the Yankees announcers. When I click on NYY (WJZ) I get the Baltimore feed?? Anyone else?
     
  14. JeffMonty macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #14
    Yea, I'm getting the same "switched audio" issue too. (the BAL button is giving the Yankees feed)
     
  15. FearlessFreep macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Northern Virginia, USA
    #15
    Yep -they're flipped. WCBS is NY, WJZ is Baltimore. They just put them in the wrong categories.
     
  16. lavenhouse macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2004
    #16
    I am having the same problem. I am connecting over 3G and am getting "error....connecting" message whenever I try to listen to the audio.
     
  17. jrbdmb macrumors 6502

    jrbdmb

    Joined:
    May 19, 2008
    Location:
    USA
    #17
    A few small problems with the app:

    - Audio feeds switched on a few games as noted above.
    - App frequently quits after exiting an audio feed.
    - Looks like this app burns through the battery pretty quickly, may be difficult to listen to an entire game without pluggin in somewhere

    Otherwise this apps work great with 3G. Haven't had a chance to try it with Edge yet. Sound is similar to an AM feed, and I don't hear much in the way of obvious compression artifacts - fine for this application.

    Edit - tried using Edge for a few minutes, app worked fine - no drops or rebuffers. Only issue is in marginal signal areas (both 3G and Edge), as would probably be expected.
     
  18. MissingToof thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #18
    Videos...

    Also, when trying to watch the highlight videos, I get an error stating the video can't be played... I have reported a problem, but no answer yet. WTH?!!
     
  19. FearlessFreep macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Northern Virginia, USA
    #19
    This happened to me several times. Good to know it wasn't just me.

    A couple of positives:
    - The app picks up the audio rather quickly (less buffering).
    - I listened to parts of several different games while watching the Gameday piece. The radio and Gameday appear to be very much in sync with only slight difference here and there. For the most part the announcer would call a pitch and the pitch would show up on GAmeday at almost the same time.
     
  20. Pinkpuzz macrumors newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    #20
    Got it too...


    I have the EXACT same problem. I just wiped my phone clean, reinstalled the OS, and just added this app... and still the same problem. I've tried on edge & wifi, and still the same problem. I emailed MLB and they asked where I was located (in the Boston area), but I've not heard back in over a day.
     
  21. lavenhouse macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2004
    #21
    I got an email back from MLB about the audio problems and they said they are working on it. They advised me to go to mobile.mlbogs.com where there is an explanation of what they are working on.
     
  22. FearlessFreep macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Northern Virginia, USA
    #22
    The correct link is http://mobile.mlblogs.com/
     
  23. MissingToof thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #23
    Still...

    having problem with the App. I've gotten ZERO response from customer service at MLB. Frustrated and disappointed this thing is not working correctly. :mad: I have noticed several posts on MLB concerning this same issue, so at least I'm not the only one. I just wonder how some are working withough any problems, and others haven't heard one second of audio.
     
  24. drew0020 macrumors 65816

    drew0020

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #24
    Did you delete the app from your phone and itunes and then reinstall? Maybe something didnt download correctly?
     
  25. MissingToof thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #25
    Yep...

    I have hard booted the phone, wiped it clean, deleted the app twice, re-downloaded twice.... did same thing with my wife's phone, same problem too....
    :mad:
     

Share This Page