MMS Info/Settings for those on T-Mobile

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by trajen, Aug 18, 2009.

  1. trajen macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 2, 2008
    #1
    This is my setup:

    Installed ActivateMMS2G from Cydia,

    Installed an .ipcc file with this information:

    Cellular Data
    APN: epc.tmobile.com
    User: (blank)
    Pass: (blank)

    MMS
    APN: wap.voicesteam.com
    User: (blank)
    Pass: (blank)
    MMSC: http://216.155.174.84/servlets/mms
    MMS Proxy: 216.155.165.50:80
    Max Message Size (blank)
    MMS UA Prof URL: http://wap.sonyericsson.com/UAprof/W800iR101.xml

    Just from paying attention the last couple days I've noticed:

    1-When sending an MMS to Verizon customers I will receive the "Message Failed" and red "!" button next to the picture HOWEVER the MMS is sent and the Verizon customer receives the picture fine. This happens when my signal is between 2-3 bars. When I have a full signal this has not happened, yet. This has also happened to contacts with other service providers.

    2-If I have anything less than a full signal, the sending time is DRAMATICALLY increased and the message usually fails.

    3-MMS messages send fine with a full signal. The progress bar will travel to about 90% and remain there for less than 10 seconds.

    4-Sometimes the MMS messages my contacts send me will not come through until I send THEM an MMS. I don't know why this is.

    5-I send and receive MMS messages in great resolution. I'm sure this is due to the MMS UA Prof setting.

    From my experience, it's best to make sure you have a FULL signal when sending MMS messages.
     

Share This Page