MMS issue 3G 3.1.2

zebra18

macrumors member
Original poster
Nov 25, 2009
42
0
Okay so I finally got my internet working by using the APN internet2.voicestream.com...that code..

Well my phone will SEND pictures..but it will not receive them..it gives me the "media content" error message.

Yes I have read through the thread..and no nothing has worked. I have T-MOBILE by the way.

this is what my cell data reads right now

APN internet2.voicestream.com
usename blank
password blank

MMS
APN wap.voicestream.com
username blank
password blank
MMSC 216.155.174.84/servlets/mms
MMS Proxy 216.155.165.50:8080
MMS Max Message Size 1048576
MMS UA Prog URL http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf


so do I need new settings..what should I do...like I said I send pic messages just fine..I just don't receive them.
 

kmiranda

macrumors newbie
Dec 4, 2009
14
0
Both of these options are currently working for me, 2 different phones:

MMS
APN: wap.voicestream.com
username: blank
password:blank
MMSC:216.155.174.84/servlets/mms
MMS Proxy: 216.155.165.50:8080
the rest is blank

or

MMS
APN: ep.tmobile.com
username: blank
password:blank
MMSC: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
MMS Proxy: 216.155.165.050
MMS Max Message Size: 614400
MMS UA Prog URL: http://wap.sonyericsson.com/UAprof/W800iR101.xml

Try them out and goodluck...
 

zebra18

macrumors member
Original poster
Nov 25, 2009
42
0
SOLUTION FOR ANYONE HAVING THIS PROBLEM!
You don't have to download anything I promise!!!

THESE ARE THE CORRECT SETTINGS THAT WORK FROM ME!

APN: internet2.voicestream.com

MMS
MMS APN: wap.voicestream.com
BLANK USENAME AND PASSWORD
MMSC: http://216.155.174.84/servlets/mms/
MMS Proxy : 216.155.165.50:8080
MMS MAX MESSAGE SIZE :1048576
MMS UA Prof URL:http://www.apple.com/mms/ua prof.rdf

after you type this in..REBOOT! As in press the home key and power key until phone shuts off..then press power key.
When you are done..go to messages and make sure MMS is on..then go to Cellular Data and make sure everything is in there..
SEND A PIC TO YOURSELF! if you receive it and it sent it correctly
TADA! it is working.
I did this WITHOUT going to Cydia and installing the Legacy thing..I just entered it in myself..and its a hell of a lot less trouble doing it this way!!

hope it helps!!! I guess when I put my settings in I never rebooted the phone and thats why it didn't work


IF THAT DOESN'T WORK
http://www.youtube.com/watch?v=CmwXtztQv1E

THIS GUYS VIDEO WILL HELP..DO EXACTLY WHAT HE SAYS!!! I hope I could help you guys!
 

Zman5225

macrumors 6502a
May 15, 2005
589
1
Tacoma WA
none of the settings in the thread helped. I wanted to try to avoid doing the legacy pack from cydia but it looks i'm going to have to.
 

Zman5225

macrumors 6502a
May 15, 2005
589
1
Tacoma WA
ok I got mine to work but I did end up having to install the legacy pack from cydia.

I also had to change the cellular data apc to epc.tmobile.com

mms apn was wap.voicestream.com rest of the settings were the same. works good now.

Finally :)
 

thabronx31

macrumors member
Apr 6, 2008
79
0
Bronx, NY
+1 I just installed legacy and rebooted.. works Thx :D


ok I got mine to work but I did end up having to install the legacy pack from cydia.

I also had to change the cellular data apc to epc.tmobile.com

mms apn was wap.voicestream.com rest of the settings were the same. works good now.

Finally :)
 

Attachments

Similar threads

Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.