MMS on 3GS w/ new carrier file = still doesn't send

Hambones

macrumors member
Original poster
Jul 15, 2008
83
0
in NYC - and still getting the red exclamation point.

On 3.1, 3GS, and just got the new carrier file from iTunes.

Anyone else having these issues?
 

mjteggy05

macrumors newbie
Dec 9, 2005
28
16
I'm in Washington, DC and it's also not working yet for me either. Red exclamation points all the way even after a reboot!
 

scho52386

macrumors regular
Jun 25, 2006
133
0
Cincinnati, Ohio
Ohio: 45227, 45068, 45424, 45242

MMS works on all of the listed zip codes for me!!

I still have a long pause before the MMS actually sends. Is this something that will be fixed? Or something that will always happen? I remember some of my old phones (non-iPhones) doing the same thing.


Running 3.1**
 

nabechu

macrumors 6502
Dec 25, 2008
290
3
Installed the carrier file, restarted my 3gs and MMS is working just fine under 3.0
 

Hbcyclone

macrumors newbie
Mar 8, 2009
13
0
In Maryland still not working. Perhaps I did something wrong.

From my friend:






From me trying to send:
 

mgamber

macrumors 6502a
Jun 12, 2008
816
0
1966
I get the same thing with my big, bad, unbroken 3GS. My wife and son's 3G's, however, both work fine. Typical.
 

Mlrollin91

macrumors G5
Nov 20, 2008
13,482
8,690
Ventura County
For anyone that is getting the exclamation point and failure to send message. Call ATT have them remove your texting plan and re-add it. Worked perfectly for me after.
 

daytoncj

macrumors member
Mar 18, 2009
32
0
still not working for me either in dayton ohio. stock 3G, updated, rebooted, nothing but red !'s. awesome.
 

Chris Grande

macrumors regular
Jun 17, 2003
226
91
Nothing here... same red "!" and messages sent from others never get to me. Called AT&T, they starting IMing with tech support who looked at my account. Then the rep removed something then reapplied, rebooted my phone and still nothing. The tech got back to the rep and said I would have to wait 24 hours. I still feel something is wrong with my account.... oh well.
 

PCboarder

macrumors member
Aug 19, 2009
56
0
California
MMS still doesnt work here in Salt lake City, UT. Iphone 3G 3.1, updated carrier to 5.5 and rebooted (even restored my phone to original still doesnt work)


and I am not surprised at all...
 

lw9090

macrumors regular
Jul 31, 2008
183
113
Called ATT

I called AT&T and spent 1/2 hour on the phone and the 2nd tier support changed a setting and got mine working.
 

lindsayanng

macrumors 68000
May 4, 2008
1,515
1
East Haven, CT
working ok here in CT.. the first one took a LOOOONNG time to go through, but the second one, sent to a non ATT customer went through fine - quick too
 

Passels

macrumors member
Jun 22, 2009
72
3
in NYC - and still getting the red exclamation point.

On 3.1, 3GS, and just got the new carrier file from iTunes.

Anyone else having these issues?

I was having this same issue... you have to call. The computer program that took the Opt-Out code off all the iPhone accounts for some reason skipped yours. I signed on to live chat and had it fixed in a couple of minutes