MMS Picture Messaging not working since jailbreak...APN settings?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by HXGuy, Mar 26, 2012.

  1. HXGuy macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #1
    I can receive picture messages but can't send any out. I've tried to "Reset Network Settings" and it didn't help.

    For the settings, I've got...

    Cellular Data
    APN: phone
    Username: blank
    Password: blank

    Visual Voicemail
    APN: acds.voicemail
    Username: blank
    Password: blank

    MMS
    APN: wap.cingular
    Username: blank
    Password: blank
    MMSC: http://mmsc.cingular.com
    MMS Proxy: wireless.cingular.com:80
    MMS Max Message Size: 1048576
    MMS UA Prof URL: blank

    Do these look ok? Do I need to change any and to what?
     
  2. HXGuy thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
  3. rick snagwell macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
  4. HXGuy thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #4
    iPhone 4S on 5.0.1 and jailbroken. What other info would help?
     
  5. rtk86 macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    #5
    Are you using a 3rd party messaging app?

    I also have AT&T and my settings look the same. I'm assuming your running on AT&T based on the settings.
     
  6. HXGuy thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #6
    No, I use the stock Messages app and yes on AT&T. It's weird because I can receive picture messages just fine and I can send and receive regular text messages, but not MMS/picture messages over SMS or iMessage.
     
  7. Apollo 13 macrumors 6502a

    Joined:
    May 29, 2010
    #7
    Same here on my Verizon iPhone 4 and my wifi only iPad 2.
     
  8. Jamie_Mitchell macrumors newbie

    Joined:
    Mar 23, 2012
    #8
    Wirelessly posted

    Im having same problem but it's just on my iMessage I can't send pics I can receive them.
     
  9. Apollo 13 macrumors 6502a

    Joined:
    May 29, 2010
    #9
    Interesting I just turned off iMessage and was able to send photos. To bad I can't do that with my wifi only iPad.
     
  10. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #10
    I was having a similar problem earlier. The culprit was Photo Albums+. Uninstalled and works again… Any apps you recently added that could've killed it for you? Did it work before jb?
     
  11. Apollo 13 macrumors 6502a

    Joined:
    May 29, 2010
    #11
    Hmm...my iPad works again but pine doesn't still. When I send photo to iPhone from iPad the photo pops up but I get no sound.
     
  12. solo118 macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #12
    Funny I had a problem with not seeing attached photos in my email (mms was fine)
     

Share This Page