MMS to Tmobile problems

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by ikck, Jul 29, 2009.

  1. ikck macrumors newbie

    Joined:
    Jun 8, 2008
    #1
    I searched the forums and didn't find anything recent in regards to this problem... but I can't believe I'm the only one.

    When sending an "MMS" to 2 different friends who are on Tmobile, they receive a blank text from me with the tag "sent from my iPhone" at the bottom. No picture though.

    I'm using the number@tmomail.net method.

    Any ideas? I've googled all over the place and the problem doesn't seem to exist.
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    Have you tried enabling MMS with the apn settings? MMS should work fine through the stock Messages app.
     
  3. ikck thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 8, 2008
    #3
    How do you enable this setting?

    By the way, my phone is not jailbroken. Not sure if that matters.
     
  4. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #4
    I didn't check to see if you are using AT&T or T-Mobile. I'm on T-Mobile, so MMS already works, if you are on AT&T you'll have to wait just a bit longer for MMS. Sorry for not asking first. :eek:
     
  5. 1rottenapple macrumors 65816

    Joined:
    Apr 21, 2004
    #5
    I've tried the mms tmobile settings before and I canT send the pics from iPhone to iPhone or not to a regular iPhone. It shows mms with a
    message and a pic or vid but the other person doesn't get the mms message. I'm wondering if anyonel it is possible to ge mms with tmobile.
     
  6. ikck thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 8, 2008
    #6
    Indeed I will need to wait until "September" for true mms but the number@email method works until then. I can send pictures to verizon people but tmobile doesn't seem to like me.
     

Share This Page