MMS & Visual VM not working on 4.2.1 jailbreak

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by sd13, Mar 22, 2011.

  1. sd13 macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #1
    I jailbroke my phone using pwnage tool and 4.2.1 firmware and now i cant send MMS or receive visual voicemail. Does anyone else have the same issue??
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Nope.
    You didnt install ultrasnow while you're using it on official carrier at the moment did you?
     
  3. sd13 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #3
    yes i did install ultrasnow. ill try uninstalling it and see if it works. thanks.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Yes, it always conflicts with official carrier settings like that.
    Dont install ultrasnow untill you need to actually use the phone with an unofficial sim. Then when you need it open up cydia and install it, it just takes a minute.
    If you're using it on official carrier and have ultrasnow installed all you do is causing issues like that and wasting your battery having ultrasnow keep running in the back to unlock a phone that doesnt need unlocking.
     
  5. gottafly macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2008
    #5
    Juiceman!

    I've been JB for a long while and could never dertermine what was causing the Visual VM and MMS errors.

    Your solution solved my VM issue, but MMS is still broken.

    Any other ideas?

    Thnx
     

Share This Page