Mobile Data doesn't work

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Jvov, Aug 16, 2015.

  1. Jvov macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #1
    Hey everyone!

    I have an iPhone 6 Plus 16GB, model A1522. I live in Brazil and I use Vivo as my carrier.

    Here's what happened...

    Earlier this year I had a Galaxy Note 4. I didn't like TouchWiz so I found a guy on 'eBay' that accepted my Note 4 on his 6 Plus. We made the deal, and I now had an iPhone.

    It worked great, everything was smooth and I had zero issues. Then, one day (about 1.5/2 months after the deal) my iPhone stopped calling, receiving calls, texting and receiving text. Those functionalities were gone but at least my LTE connection still worked.

    I learned to live with it. I didn't even called or texted that much anyways. But, **** got serious when I travelled to Las Vegas and when I returned to Brazil I activated mobile data only to find out neither the 3G or the LTE icons would appear on the top-left corner. I tried everything. Even a full wipe and I also tried with other sim cards aswell. The only time I managed to make it work was when I inserted my sister's sim in my iPhone, then removed and inserted mine back again. Then I'd put it on airplane mode for 10 secs and when I deactivated airplane mode I had mobile connection. As soon as I turned off mobile data and turned it on again the problem would come back and I would have no internet connection, having to repeat the sim swap process.

    Help would be very appreciated!
     
  2. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
  3. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #3
    Vivo Brasil
     
  4. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #4
    Ok do u have the phone with u I want u to go to setting the general and the scroll down to reset there once there plz press reset all network settings
     
  5. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
  6. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #6
    Did that more than 3 times already. No luck.
     
  7. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #7
    Plz do it once more after that I have further instructions
     
  8. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
  9. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #9
    No, I don't know how to do that.
     
  10. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
  11. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #11
    Yes
     
  12. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #12
  13. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
  14. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #14
    O
    k, will do!
     
  15. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #15
    Yes and then once it create the profile plz install that on your iPhone
     
  16. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #16
    Installed it and it still doesn't work :(
     
  17. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #17
    What I see is that there are 3 Vivo setting try all of em
     
  18. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #18
    I did. Vivo, Vivo Play and Vivo Zap. Still not working :(
     
  19. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #19
    Try restoring it and activating it with the vivo sim
     
  20. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #20
    What do you mean? Can you explain in detail?
     
  21. Jvov thread starter macrumors newbie

    Jvov

    Joined:
    Aug 16, 2015
    #21
    Help??
     
  22. zawark8 macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2015

Share This Page