Mobile Me to 2 Macs

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by rball1979, Nov 28, 2008.

  1. rball1979 macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2008
    #1
    I just bought an iMac today.

    I already have a Macbook Air complete with (Individual) Mobile Me syncing that and my iphone. Can I use the same mobile Me account on my new iMac so that I can sync all 3? Or do I need another license for the new machine?
     
  2. windowpain macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Location:
    Japan
    #2
    No the mobileme is per user, not per mac(s)

    You can use the one account to sync as many as you want. (I sync 3 macs and an ipod. its great!)
     
  3. IgnatiusTheKing macrumors 68040

    IgnatiusTheKing

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    das Fort
    #3
    I sync a MacBook, an iMac, a Mac Pro and an iPhone with one MobileMe account.
     
  4. rball1979 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2008
    #4
    Hmmm..well when I sign in on my new machine, on the sync tab, it won't let me put a tick in the pox next to Sync...

    It only lets me do it when I sign out of one machine and then sign in again on the new one
     
  5. windowpain macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Location:
    Japan
    #5
    You could try clicking the advanced tab, and then reset the sync data on one of your macs.
    It should be (is) possible to sync your air with the imac.. not sure why you are having the problems you are.. good luck!
     
  6. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC

Share This Page