mobile site errors??

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by redgaz26, Feb 20, 2008.

  1. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    usually use the moblie site when on my iPhone. A few times you see threads with say 0 views and 1 reply!!
    Is this some sort of bug. Coz it does bug me.
    And I'd love if when you got an email saying your watched thread has been updated and you were on your phone the link took you to the thread via the mobile site!!!!
     
  2. cbrain macrumors 65816

    cbrain

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Location:
    North-East, UK
    #2
    I think it's how many times that reply has been viewed. It happens on here aswell.
     
  3. Knox Administrator

    Knox

    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Location:
    UK
    #3
    It is a bit counter intuitive but the view & reply figures are for the thread as a whole and it's not specific to the mobile site. The reason you can get a situation with 0 views and 1 reply is that the reply figure is updated in real-time whereas the view figure is only updated periodically, to reduce the load on the server.

    Being able to adjust the link might be possible, but it's not something that's built in to vBulletin. I will add it to my list of things to look at :)
     

Share This Page