MobileMe PUSH after pwnage??

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ParishYoung, Jul 20, 2008.

  1. ParishYoung macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #1
    Hi All,

    Just used Pwnage 2.0 on my 1st Gen iPhone and it works fine first time
    (only mistake I made was to get the "legit iphone user" question wrong the first time. How silly I felt - lol

    However, I'm finding that my MobileMe email is not being Pushed to the phone. I've gone through and requested PUSH in the Setting section.

    Any idea's what I'm doing wrong? Or does it not work with hacked phones?
     
  2. accrane macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Orlando
    #2
    i have only had mobileme for an hour or so but it seems to be working alright for me...
     
  3. ParishYoung thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #3
    Forgive my ignorance.

    Does it work on both WiFi and EDGE, or just EDGE?

    Is it as simple as the one slider in Setting to activate.
     
  4. accrane macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Orlando
    #4
    yes I have been using only wifi and im getting pushes instantly.
     
  5. ParishYoung thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #5
    I notice now that my contacts / calendar aren't being downloaded either :-(

    I went into iTunes and the options to sync these is disabled as PUSH is enabled.

    How odd.
     
  6. ParishYoung thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #6
    OK so on further testing it seems that my new Ymail account isn't sending mails at the moment.

    So i reverted to Gmail.

    I sent a mail from Gmail to Me.com = arrived in MAIL (on Mac) but did not push to phone

    Gmail to Mac.com = arrives in MAIL (on Mac) but no push to phone

    How long should I be waiting for these messages to arrive??
    Will this definately work with a Pwnage'd iPhone 1st on 2.0 software??

    I've tried with Wifi enabled and disabled, still no joy

    Please can someone shed some light on this.

    Thanks

    EDIT:
    I've tried both address again (.Mac and Me.com) with MAIL (on Mac) now closed. Still no push.
     
  7. ParishYoung thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #7
    ALL SORTED

    Just needed to turn the phone off and on again
    (as per the Apple Support Docs funnily enough)
     

Share This Page