MobileMe Push email not working!

Discussion in 'iPhone' started by adiemask, Aug 3, 2008.

  1. adiemask macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    Manchester, England
    #1
    I have Mobileme push email set up on my 3g iPhone and it has been working well up until recently. I have been using Push for the last week or so and it appears to have been working well but today, after not having had notification of new email for some time, I logged onto my computer account only to find I had about twenty emails in my inbox from earlier today, what gives? Why should it stop working all of a sudden? Has anybody else experienced problems?

    Come on Apple, I need this to work!
     
  2. ParishYoung macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bristol, South West UK
    #2
    I only had a problem during initial setup. Try turning the phone off and on again.

    There is a trouble shooting page over at Apple.com
    I'll find the link and post back
     
  3. adiemask thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    Manchester, England
    #3
    Yea, thanks. I rebooted and started receiving push email again but why should I have to reboot for it to work? Not exactly 'Just Works' is it?
     
  4. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #4
    No, I agree. 2.0 has some bugs that are causing some of these issues. Not saying that it's a good excuse, but hopefully will be soon fixed by an update.
     

Share This Page